Code d’Or groeit … en verhuist!

22 januari 2021

Ruim negen jaar lang was het Code d’Or-kantoor aan de Visserij in Gent een begrip. Er werd hard gewerkt, maar ook stevig gefeest en zowel klanten als buurtbewoners kwamen vaak even binnenwaaien voor een praatje en een koffie. Aan dat tijdperk komt nu evenwel een eind. Op 1 februari 2021 verhuist Code d’Or immers naar een nieuwe kantoorruimte in d’Office in Sint-Denijs-Westrem.

Uiteraard verhuizen we niet zomaar, want de Visserijbuurt heeft ons altijd nauw aan het hart gelegen. We doen dit omdat ons bedrijf in de loop der jaren stevig gegroeid is en we – zeker sinds onze fusie met storytelling agency Onlyhumans en branding agency Fantastic –simpelweg niet meer in ons oude pand passen.

Een beetje geschiedenis …

Code d’Or ontstond in 2006 letterlijk in de woonkamer van oprichters Frank en Karen. Toen ons bedrijf zes medewerkers aan boord had, werd het tijd om uit te kijken naar een écht kantoor en dat werd het gebouw aan de Visserij 171, waar we in 2012 introkken.

In de voorbije negen jaar groeide Code d’Or uit tot een flinke kmo met zo’n 25 medewerkers. Dat vertaalde zich ook in het stap voor stap verder inpalmen van het gebouw: eerst namen we nog genoegen met het gelijkvloers aan de rechterzijde, daarna namen we ook de linkerzijde erbij, vervolgens ook de eerste verdieping en uiteindelijk huurden we alle beschikbare kantoorruimte van de eigenaars.

verhuis Code d’Or

In die negen jaar hebben we zeker niet stil gezeten: zo mochten we kleine en grote digitale opdrachten realiseren voor gewaardeerde klanten als De Lijn, Ardo, Beaulieu, VIAA/Meemoo, De Ambrassade, Aldi, IndustrieMuseum & Huis van Alijn, Tractebel, Gents Universiteitsmuseum, Afstudeerbeurs, Bootjes van Gent, Filliers, Etwie, Knauf, Vlaamse Overheid, D&M Depot, Eurabo, Rooffood, De Fooz, Parentia, InvestImmo, etc.

Onze klanten mochten allen rekenen op onze expertises en een procesmatige aanpak, waarbij onze waarden voorop staan.

Op maat van onze groeiambities

Omdat we aan de Visserij letterlijk aan onze limieten zaten, vertrekken we nu, samen met onze Gentse collega’s van Onlyhumans en Fantastic, naar een nieuwe en grotere kantoorruimte waar we de groeiambities van onze groep verder willen waarmaken. We nemen onze intrek in kantoorproject d’Office, een flexibel, groen en state-of-the-art gebouw dat ontworpen werd door de Wielfaert Architecten.

verhuis Code d’Or

Kom d’Office eens langs!

Het gebouw van d’Office is strategisch gelegen vlak bij de The Loop, in de buurt van Flanders Expo. Wil je ons een bezoekje brengen? Dat kan! Net als in de Visserij zullen onze deuren – althans na corona – altijd openstaan voor klanten en sympathisanten.

Ons nieuw adres:
Code d’Or
d’Office
Poortakkerstraat 93
9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem)
Bekijk de bereikbaarheid

Graag tot binnenkort!

Team Code d’Or
Full Service Web Agency - part of Onlyhumans