Een nieuwe stap voorwaarts voor Code d’Or

9 juni 2020

We zijn onze klanten elke dag dankbaar voor het vertrouwen dat ze in ons stellen. Vertrouwen dat ervoor zorgt dat er nog meer projectvragen binnenkomen. Zo werden we telkens groter en sterker. Ook de afgelopen maanden hebben we niet stilgezeten en zo hebben we vandaag dan ook groot nieuws. Vol trots kondigen we onze fusie met het Antwerpse storytelling agency Onlyhumans aan.

We bouwden de voorbije jaren een sterk en betrouwbaar team uit en voelden ons meer dan klaar voor de volgende stap. Hallo, nieuwe collega’s! Dankzij de creatieve en strategische breinen van Onlyhumans breiden we onze expertise in UX en UI development en digitale marketing uit met creatieve storytelling, datagedreven performance, social en content marketing en visuele en verbale branding. Da’s een mond vol. In ’t kort: vanaf nu schrijven we verhalen én code. Met de fusie komt de teller op 75 enthousiaste specialisten te staan, verspreid over Antwerpen, Mechelen en Gent.

Content en competent

Tom Bogaert, CEO van Onlyhumans, is zeer tevreden met de samensmelting. “Effectief communiceren vraagt veel bekwaamheden tegelijk. Klanten hebben een steeds grotere waaier aan competenties nodig. Met onze eigen sterktes en die van Code d’Or kunnen we tegemoetkomen aan die noden.” Karen en Frank, onze oprichters, zijn enthousiast: “De visie van Onlyhumans sluit perfect aan op de onze. We streven naar verdieping van de expertises, zonder ze te laten verwateren in het grotere geheel. ”

Menselijke codetaal

Vectis Private Equity, een investeringsfonds dat sinds 2004 al in meer dan 25 bedrijven investeerde, ondersteunt Onlyhumans in de verdere groei. CFO van Onlyhumans Geert Bogaert: “We blijven op zoek naar marketingbureaus die zich bij ons willen aansluiten om samen merken menselijker te maken. Want zulke merken presteren beter, in gelijk welke markt.”

We popelen alvast om samen met de collega’s van Onlyhumans onze tanden in nieuwe projecten te zetten – in mensentaal of in codetaal. Wordt vervolgd!

Over Onlyhumans

Onlyhumans is een creatief branding- en communicatiebureau dat merken menselijker maakt. Want alleen met een sterke persoonlijkheid en unieke stem kunnen organisaties banden smeden én resultaten behalen. Het agency heeft kantoren in Antwerpen, Gent en Mechelen en werkte al samen met onder meer Vaillant, Brico, ACV, Accent, Parentia, Beaulieu, VPK Packaging Group en VRT NWS.

Over Vectis Private Equity

Vectis Private Equity is een onafhankelijk investeringsfonds dat investeert in veelbelovende ondernemingen met een sterk en ambitieus management. Wij bieden onze portefeuillebedrijven financiële en actieve ondersteuning aan bij hun verdere expansie en uitbouw. Wij beheren 100 miljoen euro kapitaal en hebben sinds 2004 geïnvesteerd in meer dan 25 bedrijven.