Meer dan een handvol nieuws

30 oktober 2017

Het klinkt ondertussen als een cliché, maar we zitten niet stil. Hoe kunnen we ook met al die projecten? Terwijl het ene project onze technische skills uitdaagt, ontroert het ander met zijn sociaal karakter.

launches code d'or

Intense samenwerkingen

Na een goede samenwerking van enkele maanden lanceerden we begin dit jaar verschillende platformen voor AIJN, de Europese Fruit Juice Associatie. Tevreden over de samenwerking vroeg AIJN of we hen ook konden helpen met een internationale social media campagne. Onze reactie? Natuurlijk!

Op dit moment zetten we de krijtlijnen uit voor een heuse campagne in 2018. Houd je alvast vast aan de takken van de appelsienbomen, want naast de social media campagne volgen er ook updates aan de verschillende platformen.

Een andere tevreden klant waar we een blijvende samenwerking mee hebben opgestart is Stratics. Klant bij ons sinds 2015 en ook voor hen staan er heel wat nieuwe projecten op til.

Nieuwe launches

Terwijl we werken aan onder andere een nieuwe website voor Blue Lines, Sfinx, World of Travel, Notre Monde, We Are DreamCATchers en een webshop voor Lambert Verpakkingen lanceerden we de afgelopen weken maar liefst zes websites.

De Beeldcapsule van VIAA is terug, cartoonist Lectrr pronkt met een nieuwe website én webshop en de lichtarmaturen van WACO schitteren op een nieuwe website. Beaulieu International Group toont zijn vakmanschap op een gloednieuwe website, Lidl heeft sinds kort een online platform om intern nieuws te delen en nieuwe klant vzw Enchanté is ondertussen één van de winnaars van het Burgerbudget voor Gent 2017-2018.

“Enchanté is een netwerk van hartelijke handelaars die kleine diensten aanbieden aan hen die over minder beschikken. Enchanté wil zo drempels verlagen en sociale muurtjes slopen, zodat onze stad Gent een thuis kan zijn voor allen.” Tegen zo een initiatief konden we geen neen zeggen. Neem zeker een kijkje op hun website en ontdek hoe jij als handelaar, organisatie, burger of vrijwilliger je steentje kan bijdragen.

Het buitenland lonkt

Neen. We openen niet meteen een kantoor in New York, maar onze collega’s boeken wel eens graag een verre reis. Tussen al het harde werk door is het belangrijk om even de batterijen op te laden. Om te genieten van het goede leven en het avontuur of om heerlijk niets te doen.

Renée en haar man gingen op huwelijksreis naar Japan, Jyrki volgde de liefde tot in Letland, Elias trok de natuur van Canada in, Falk verkende Iran, Laurens genoot van de zon in Spanje en Sam van die in Zuid-Frankrijk, Dieter bezocht Montenegro en Bas liet zich helemaal onderdompelen in de wondere wereld van Vietnam en Laos.

Samenwerken?

Heb je een project dat je graag wilt bespreken of talent dat we zeker in huis moeten halen? We ontmoeten je graag.
Contacteer ons