New kids on the block

18 maart 2019

Februari bracht ons drie nieuwe collega’s: Miguel, Cedric en Linde! Deze drie toppers gaan ons vanaf nu bijstaan op dev-gebied. Niet dat we daar al volzet zijn, solliciteren kan nog steeds onder het motto: hoe meer hoe liever!

nieuwe collega's

Toen Miguel op zijn eerste werkdag binnenkwam, was dat niet alleen voor hem spannend, ook wij wisten nog niet goed wie we mochten verwelkomen. Zijn sollicitatie verliep nl. volledig via haperende videochats vanuit Azië, waar deze gelukzak zijn voorbije jaar doorbracht. De wifi was er niet opperbest, maar het klimaat kon daarentegen wel bekoren, zo bewees het marcelleke dat hij droeg tijdens zijn eerste gesprek.

Onze ‘Marcel’ is een ervaren full stack developer en zal ons grotendeels op back-end niveau uit de nood helpen. De interesse naar development is gegroeid vanuit zijn studiekeuze in het middelbaar - multimedia, en ontwikkelde zich verder op Sint Lucas tijdens de richting mediakunst. Liever bezig met de technische dan kunstige kant, besloot hij aan de slag te gaan bij Ollie in Gent als developer. Daarnaast leverde hij ook op zelfstandige basis al heel wat projecten af. Tijdens een lange reis doorheen Azië kwam hij weer op adem en kon hij zijn batterijen opladen om er bij ons in te vliegen. Dat zijn marcelleke ondertussen al voor de nodige hilariteit zorgde, kan alleen maar een goed teken zijn! Welkom Mar- euh, Miguel!

Ook jong geweld recht van de schoolbanken mag zich altijd eens bewijzen bij ons ;-) Linde (front-end) en Cedric (back-end) zijn onze nieuwe stagiairs. Nog maar enkele weken geleden gestart maar al goed aan het inwerken. Cedric studeert elektronica-ICT aan Odisee. Toen hij met z’n fiets in de Visserij passeerde, wekte ons kantoor zijn interesse. Van het een kwam het ander: hij solliciteerde, wij dachten “die moeten we hebben!” en nu helpt hij al bij de opstart van nieuwe projecten.

Linde is van hetzelfde paar mouwen een broek. Deze Devine’ster maakte ook een ferme indruk tijdens haar gesprek voor een stageplek in onze front-end afdeling. Via de stagelijst die haar school beschikbaar stelt, kwam ze Code d’Or tegen. Onze naam zorgde al voor veel verwarring bij sommigen, maar voor Linde klonk die wel wat interessanter dan een onnozel stuk chocolade. Dus contacteerde ze ons, waarop wij volmondig “ja!” zeiden.

Zoals reeds aangehaald: wij zoeken nog volk. Die websites ontwikkelen zichzelf niet. Wij kijken vooral uit naar back-enders, front-enders en een digital marketeer om ons team aan te sterken. Junior, medior of senior is minder van belang, een gedegen basiskennis en een gezonde can-do mentaliteit is wat we zoeken! Bekijk onze vacatures en wat we te bieden hebben en wie weet klinken we binnenkort wel al op je geslaagde eerste werkdag!