Plasma Protein Therapeutics Association

Campagnewebsite voor PPTA

Website
Website bekijken
Plasma Protein Therapeutics Association

Campagnewebsite voor PPTA

Website

Briefing

Bloed geven is voor veel mensen een vaste jaarlijkse prik, sommigen doen het zelfs vier keer per jaar. Maar bloedplasma doneren, is nog niet ingeburgerd. Er is zelfs een wereldwijd tekort en de internationale Plasma Protein Therapeutics Association (PPTA) wil hier verandering in brengen.

Wat deden we?
campagnewebsite ppta

Internationale campagne

PPTA schakelde Porter Novelli in voor de ontwikkeling van een internationale bewustmakingscampagne over het tekort aan bloedplasma, waarom het zo belangrijk is en hoe jij kan helpen. PPTA wil politici inspireren om de wetgeving rond bloedplasmadonatie te versoepelen zodat het een even goede gewoonte wordt als bloed geven.

Bij een internationale campagne hoort natuurlijk ook een campagnewebsite. Porter Novelli stond in voor het webdesign en wij zorgden voor een stevige back-end.

Informatieve website

De website is volledig opgebouwd met onze content builder en bundelt alle informatie omtrent bloedplasmadonatie. Op de website vind je naast heel wat informatie ook persoonlijke verhalen. Wil je graag je steentje bijdragen? Ga dan naar ‘campaign resources’, download het logo, een poster of infographic en verspreid de boodschap via vrienden, familie of social media. De infographics werden ontworpen door Porter Novelli en door ons omgezet naar html zodat ze er op elk scherm goed uitzien.

PPTA is steeds op zoek naar vrijwilligers en ambassadeurs dus meld je gerust aan of volg hen via social media. Of zit je met een verhaal dat je wilt delen? Zou jouw leven er anders hebben uitgezien zonder bloedplasmadonatie? Bezorg PPTA dan jouw verhaal via de website en inspireer andere mensen.

Zoals bij al onze websites integreerden we ook hier Google Analytics en Facebook Pixel, want een goede basis is key.

Plan jij een nationale of internationale campagne? Wij helpen je graag met het opzetten van een sterke campagnewebsite. Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons