Anacura

Een onafhankelijk analytisch laboratorium

Website
Website bekijken
Anacura

Een onafhankelijk analytisch laboratorium

Website

Briefing

Development, user experience en online marketing voor de nieuwe website van Anacura.

Wat deden we?

Anacura is een expert in analytische oplossingen met een persoonlijke aanpak. Het laboratorium ondersteunt de medische en life sciences sector met professionele analyses en advies, en ondersteunt patiënten, artsen en geneesmiddelenbedrijven in hun zoektocht naar een gezonder leven.

Samen met Lavagraphics – verantwoordelijk voor het design – werken wij de website van Anacura uit in drie fases: De 3 bedrijven Labo Nuytinck, Anabiotec en Global Stem Cell Technology vormen samen Anacura. De afzonderlijke websites maken plaats voor een overkoepelende met focus op medisch en life sciences. Afhankelijk van wie je bent (dokter of patiënt) of je interesse in life sciences (pharmaceuticals, biopharmaceuticals of cell-based therapieën) leidt de interface je naar de juiste informatie.

“Analyseren is onze core business, curare (verzorgen) onze care business.”

Onlangs lanceerden we fase I met een splash pagina (waar je je keuze maakt), events, vacatures en nieuws. We werkten het Engelstalige luik Life Sciences uit, waar je meer info vindt over de diensten en technologieën die Anacura aanbiedt.

We voegden Event Tracking toe op het contactformulier, inschrijving voor nieuwsbrief en registratie voor events. Zo weten we precies hoeveel keer deze verschillende touch points met Anacura worden aangeklikt. Ondertussen werken we samen verder aan fase II en III om na de zomer de volledige website up-and-running te hebben.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons