Beaulieu International Group

Een sterke employer branding

Platform
Website bekijken
Beaulieu International Group

Een sterke employer branding

Platform

Briefing

Beaulieu International Group is een wereldwijde specialist in chemische grondstoffen en half-afgewerkte technische producten. Ze zijn ook wereldleider in een breed gamma van vloerbedekking voor de residentiële en commerciële markt en produceren daarbovenop ook stofferingen. Met hun internationaal karakter is het geen verrassing dat ze voortdurend op zoek zijn naar nieuwe medewerkers. En dat via een splinternieuwe jobsite.

Wat deden we?
Beaulieu International Group

Sterke employer branding

Dat de digitale revolutie een feit is moeten we je niet meer vertellen. We kunnen technologie niet meer wegdenken en het heeft invloed op ons dagelijks leven, zo ook op de rekrutering. Waar we vroeger keuze hadden uit stapels CV’s, kiezen kandidaten vandaag het bedrijf dat bij hun past. Het is dus belangrijker dan ooit om je bedrijf goed te gaan profileren via een sterke employer brand.

Ook Beaulieu International Group springt mee op de kar van employer branding en stelt met trots hun vernieuwde jobsite voor. Beaulieu group was geen onbekende voor ons, we bouwden al eerder hun corporate website, alsook enkele zij-projecten. We breiden nu een vervolg aan onze samenwerking met hun gloednieuwe jobsite.

Beaulieu International Group

Een fris en professioneel ontwerp

Al een eind speelde Beaulieu Group met het idee om hun huidige look & feel te veranderen. “Jong, fris en helder”. Met deze woorden in het achterhoofd ging onze designer Bas van start en blies hij nieuw leven in hun jobsite. Een fris en professioneel ontwerp dat, na een geslaagde testfase, zal doorgetrokken worden naar de corporate website.

Een naadloze integratie

Voor de invulling van de pagina’s krijgen we hulp van externe tools. Zo worden de vacatures en sollicitatieformulieren uitgelezen uit de database van Talentfinder. Door deze integratie is het opbouwen van een job in 1-2-3 gebeurd. De Instagramfoto’s worden dan weer opgehaald via Flowbox. Zo is hun jobsite altijd up-to-date met de laatste nieuwe foto’s.

Beaulieu International Group

Werknemers aan het woord

Om hun eigen werknemers extra in de kijker te plaatsen werd een custom testimonial module voorzien. Snel en eenvoudig updates doorvoeren in zowel video- als tekstvorm? Check! Door hun werknemers aan het woord te laten, krijgen potentiële medewerkers een blik achter de schermen. Benieuwd hoe het leven er aan toe gaat bij Beaulieu International Group? Neem dan zelf eens een kijkje.

Digitale marketing ondersteuning

Ook onze marketeers zaten niet stil tijdens dit proces. Zo werd er event tracking voorzien, want meten is weten. Dankzij deze tracking kunnen we in Google Analytics de belangrijkste conversies meten. In dit geval bijvoorbeeld het verzenden van een sollicitatie. De oude website werd gemapt op de nieuwe website aan de hand van een url-mapping.

De combinatie van beelden, kleuren en doordachte animaties maakt alles een stuk toegankelijker. Door die toegankelijkheid wordt solliciteren bij Beaulieu International Group een fluitje van een cent. Ben jij ook op zoek naar een partner die je kan helpen met een nieuwe look voor je website? Onze experts staan voor je klaar!

Beaulieu International Group

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons

Cases

Gerelateerde cases

Vakwerk online vertaald
Vincent Sheppard

Vakwerk online vertaald

Campagnewebsite voor PPTA
Plasma Protein Therapeutics Association

Campagnewebsite voor PPTA