Astrid Stockman

Een vernieuwde website voor Astrid Stockman

Website
Website bekijken
Astrid Stockman

Een vernieuwde website voor Astrid Stockman

Website

Briefing

Astrid Stockman moeten we waarschijnlijk niet meer aan je voorstellen. Deze bekende sopraan zie je de laatste maanden geregeld op je televisiescherm verschijnen. Misschien heb je haar wel gespot in De Slimste Mens Ter Wereld of Vive la vie? Wij zijn alvast trots om haar gloednieuwe website voor te stellen.

Wat deden we?

In een nieuw jasje

Voor onze developers van start gingen met de ontwikkeling van de nieuwe website op technisch vlak werd onze designer aan het werk gezet. Om aan te sluiten bij haar job in de klassieke muziekwereld vonden we het belangrijk dat haar online visitekaartje de nodige elegantie en stijl uitstraalt. Dit is trouwens het allereerste ontwerp van onze gloednieuwe designer Leroy, welkom bij het team!

Events

De evenementensector kreunt onder de coronacrisis. Concerten en voorstellingen zijn nog onzeker voor de komende maanden, maar met de event module zit Astrid klaar voor de toekomst. Elk event wordt beheerd in het content management systeem (CMS) en heeft een detailpagina waar je meer informatie vindt over het event zoals de datum, locatie,… Op deze detailpagina kan een bezoeker ook meteen doorklikken om zich in te schrijven. Op de overzichtspagina kunnen bezoekers filteren tussen alle events of de zoekfunctie gebruiken om een concert of voorstelling te selecteren.

Een beknopte maar heldere website

Naast de event module krijg je via enkele teksten en beelden een glimp mee van de persoon achter Astrid Stockman. Fans of enthousiasten die op de hoogte willen blijven van de laatste nieuwtjes kunnen hiervoor terecht bij de nieuwsitems. Via een nieuwsmodule in het CMS kan Astrid eenvoudig haar fans up-to-date houden.


De cultuursector heeft het niet makkelijk momenteel, wij zijn dan ook bijzonder trots dat we Astrid konden helpen met een gloednieuwe website. Via een uitbreiding van de standaard social media kanalen, kan nu ook Patreon toegevoegd worden. Via Patreon kan ook jij je favoriete artiest steunen via een maandelijkse bijdrage. In ruil kan je een virtueel concert volgen vanop de eerste rij, krijg je een gehandtekende foto en noem maar op.

Fotografie: Johan Jacobs

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons