Vincent Sheppard

Exclusief geweven papieren stoelen

Website
Website bekijken
Vincent Sheppard

Exclusief geweven papieren stoelen

Website

Briefing

Een website met verfijnd vakmanschap uit België om bij weg te dromen. 

Wat deden we?

De erfenis van geweven papieren meubelen is in goede handen bij Vincent Sheppard. Het verfijnde vakmanschap van dit Belgische bedrijf is dan ook wereldwijd gegeerd. De verschillende collecties combineren elk in hun eigen stijl tijdloze modellen met innovatieve elegantie. De erfenis van geweven papieren meubelen is in goede handen bij Vincent Sheppard. Het verfijnde vakmanschap van dit Belgische bedrijf is dan ook wereldwijd gegeerd. De verschillende collecties combineren elk in hun eigen stijl tijdloze modellen met innovatieve elegantie.

Webdesign

Trendwatcher & Brand Developer Kate Stockman bracht Code d’Or in contact met Waterproof2000 - zij tekenden de eerste lijnen van het design voor de website uit. Op basis van hun creatieve visie finaliseerde Code d’Or het grafisch ontwerp voor desktop, mobile en tablet.

Custom webontwikkeling

We ontwikkelden een CMS op maat. Een overzichtelijke structuur zorgt ervoor dat ze de drie collecties snel en eenvoudig kunnen updaten met nieuwe producten en technische details. Producten zijn bovendien niet enkel onderling gerelateerd, maar ook gekoppeld aan referenties verspreid over de hele wereld. Een beveiligd luik biedt pers en interieurarchitecten nog meer details.

Laat je meeslepen door de inspirerende en kwaliteitsvolle beelden van Vincent Sheppard, ook als je zelf onderweg bent. Enkele uitbreidingen op de standaard fotoverwerking zorgen ervoor dat de laadtijd van de pagina’s je beleving niet in de weg staat.

Met het professionele beeldmateriaal en overtuigende copy stelden we Instagram en Facebook campagnes samen die via targeting het juiste doelpubliek aanspraken. Op een maand tijd steeg het aantal likes aanzienlijk en vonden meer mensen hun weg naar de website. Een eerste succesvolle campagne.

Digitale marketing

Tracking integratie was van groot belang omdat we op een objectieve wijze wilden evalueren hoe succesvol de website van Vincent Sheppard zou zijn. Onze standaardintegraties voorzien reeds een onschatbare bron van statistisch materiaal, maar zijn niet altijd afgestemd op de specifieke noden van een project. Daarom maakten onze digital marketeers voor Vincent Sheppard een uitgebreid event trackingplan op maat, dat werd geïmplementeerd door onze developers.

Met event tracking meet je bijvoorbeeld clicks op een button, video plays, downloads, hoe ver iemand scrollt op een pagina, Facebook shares, clicks op links buiten de website … De resultaten worden doorgestuurd naar Google Analytics.

Dankzij deze custom event tracking beschikken we over heel wat extra informatie en zijn diepgaandere analyses van de website mogelijk. Bovendien kan Vincent Sheppard hierdoor ook zijn budgetten voor online communicatie en online advertenties optimaliseren.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons