Beaulieu International Group

Oryzon & Turfgrass

Website
Website bekijken
Beaulieu International Group

Oryzon & Turfgrass

Website

Briefing

User experience design en development voor de nieuwe websites Oryzon en Turfgrass van Beaulieu International Group.

Wat deden we?

Zowel Oryzon als Turfgrass bieden kwaliteitsvol en natuurvriendelijk kunstgras aan: de perfecte illusie van echt gras, verkrijgbaar in meerdere tinten en lengtes. De budgetvriendelijke synthetische grasmatten van Oryzon voelen aan als echt gras en zijn ideaal voor jonge gezinnen. Turfgrass biedt meer luxueuze uitvoeringen voor thuis en grote oppervlaktes voor sportterreinen. Een groene binnenplaats of tuin was nog nooit zo snel verwezenlijkt. Berg je grasmaaier maar alvast op en geniet van de extra vrije tijd.

"Elk merk heeft zijn specifieke doelgroep en vraagt om een eigen look&feel."

Elk merk heeft zijn specifieke doelgroep en vraagt om een eigen look & feel. We stelden verschillende moodboards samen en legden de beeldtaal vast. Op de websites kan je niet enkel de catalogus raadplegen, maar ook inspiratie opdoen. Via het content management systeem kunnen beide teams teksten en sfeervolle beelden en video’s toevoegen, die de bezoeker overtuigen van alle voordelen.

We bouwden een stevige basis waarop we in de toekomst kunnen verder bouwen en onze front-end developers zorgden voor een – vanzelfsprekend – responsive resultaat.

Bezoek de website van Oryzon en Turfgrass voor meer inspiratie.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons