Oenani

Smile, there is wine!

Webshop
Website bekijken
Oenani

Smile, there is wine!

Webshop

Briefing

Wijnbar Ona in de Nederkouter is ondertussen een vaste waarde geworden onder de Gentse foodies. Na twee succesjaren zochten en vonden oprichters Ona en Arne het gat in de markt voor alle wijnliefhebbers. Met hun aanbod aan wijnabonnementen aan huis werd webshop oenani in het leven geroepen. Made by Code d’Or dus daar klinken wij op!

Wat deden we?

Met dit wijnabonnement krijg je elke maand een box met drie verrassende wijnen aan huis, zorgvuldig uitgekozen door sommeliers Ona en Arne, zodat jij niet meer hoeft te staan twijfelen in de supermarkt. De combinaties kunnen bestaan uit rode, witte, rosé of schuimwijnen die elk hun eigen infofiche hebben met uitleg over herkomst, type druif, enzovoort. Thuis de wijnkenner uithangen en gasten imponeren wordt een fluitje van een cent!

Inschrijven kan via de webshop en met behulp van ons CMS lopen de bestellingen en leveringen op wieltjes. Via een maandelijkse export wordt een overzicht van alle bestellingen bekomen, die eerst even langs maatwerkbedrijf Ryhove passeren voor verpakking alvorens ze netjes door Cargo Vélo (voor Gent) of Bpost (de rest van België) aan je drempel worden geleverd.

Webshop oenani

Eens je abonnement loopt, kan je via je dashboard het een en ander raadplegen. Té enthousiast van je glas genipt en vergeten welke wijn je in de kuip had? De infofiches van al je bestellingen kan je herbekijken en downloaden. De voltreffers uit je laatste bestelling kan je hier ook gemakkelijk nabestellen. Via de integratie met Multisafepay hoef je bovendien niet aan je maandelijkse overschrijving te denken, die loopt automatisch door.

Ben je alvast aan het walsen geslagen? Dat doe je beter met een vol glas! Bezoek oenani en geniet! Wie liever eerst even voorproeft, kan binnenspringen bij wijnbar Ona voor het perfecte vrijdagnamiddagaperitief! Chin-chin!

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons