Vincent Sheppard

Vakwerk online vertaald

Website
Website bekijken
Vincent Sheppard

Vakwerk online vertaald

Website

Briefing

Dit Belgisch meubelbedrijf is er één met wereldwijde faam. Ze zijn gespecialiseerd in de Lloyd Loom techniek, waarbij kraftpapier rond een metalen draad wordt gedraaid om meubelstukken in elkaar te weven. Kwaliteit, duurzaamheid én een origineel design staan centraal in het productieproces van Vincent Sheppard. Wij hebben voor hen een platform gebouwd dat die waarden ook digitaal uitdraagt.

Wat deden we?
Vincent Sheppard

De mensen achter Vincent Sheppard zijn oude bekenden: jaren geleden bouwden we hun vorige website en toen ze het Australische merk Cotswold overnamen, hielpen we ook daar met het online verhaal.

Een project in beweging

Sinds de lancering van hun oude website is de wereld van het web alweer sterk veranderd, en in die jaren zijn er meer mogelijkheden ontstaan om mensen mee te nemen in het visuele en innoverende verhaal dat Vincent Sheppard kan vertellen.

Tijd voor iets nieuw, met andere woorden. Het verfrissend ontwerp en sterk fotomateriaal heeft de klant zelf verzorgd, Code d’Or assisteerde om dit te vertalen naar een geanimeerd geheel dat op iedere schermbreedte met video en beeld de aandacht trekt.

Voor geïnteresseerden, partners en agenten

Eénmaal voorbij de inspirerende homepage is er een veelheid aan informatie beschikbaar. We zochten en vonden manieren om al die gegevens op een performante manier aan elkaar te linken. In het custom CMS kan de klant een uitgebreide selectie productdetails toevoegen (afmetingen, materialen, kleuren, onderhoudstips, bijlages, …) en producten koppelen aan ontwerpers en collecties.

Een overzichtspagina met infinite scroll laat bezoekers het uitgebreide aanbod van Vincent Sheppard verkennen. Wie doorklikt op een product krijgt een uitgebreide productfiche te zien. Eyecatchers zijn de kleurenconfigurator waar potentiële klanten hun ideale kleurencombinatie kunnen samenstellen, en een downloadmodule die verdelers toegang geeft tot 3D-bestanden, catalogi en hoge resolutie beelden.

Vincent Sheppard

Meer dan meubels

De verhalensectie geeft een mooi beeld van wat er leeft binnen de muren van de Vincent Sheppard. Via de contentbuilder kunnen de medewerkers van het bedrijf zelf, in een aantrekkelijk layout, pagina’s samenstellen die tonen wat hen inspireert en waar ze mee bezig zijn. Ook hun meest recente Instagram-verhaal wordt in de kijker gezet.

Vlot bereikbaar, waar ook ter wereld

Deze website is gericht op meer dan één doelpubliek, en het is belangrijk dat iedereen weet waar en hoe het bedrijf te contacteren. Code d’Or integreerde in de website een store locator om de dichtstbijzijnde verdelers te vinden. Ook kunnen professionele partners via een interactieve kaart de contactgegevens van hun vertegenwoordigers opvragen en hebben agenten de mogelijkheid om nieuwe relaties te registreren. Bovendien werd er tijdens de ontwikkeling ook aandacht besteed aan SEO en worden clicks en interacties getracked, zodat de marketingafdeling van Vincent Sheppard de nodige informatie heeft om hun website toegankelijk en vindbaar te houden.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons

Cases

Gerelateerde cases