Yesplan

Yesplan zorgt voor gemoedsrust tijdens je cultureel event

Website
Website bekijken
Yesplan

Yesplan zorgt voor gemoedsrust tijdens je cultureel event

Website

Briefing

Yesplan staat voor cloud-hosted software die zich specifiek richt naar de cultuursector. Het programma centraliseert de volledige planning van een cultureel evenement in één systeem, met daarin een waaier van mogelijkheden. Yesplan deed beroep op onze expertise voor het uitbouwen van een productwebsite waarbij potentiële klanten ook een demo kunnen aanvragen via Pipedrive.

Wat deden we?

Hoe het begon...

Yesplan richt zich vooral naar de culturele sector.
Diverse bedrijven zoals theaters, kunstcentra’s, cinema’s, concertzalen,... gebruiken deze software voor het plannen en organiseren van al hun evenementen. Een van de meest bekende spelers uit de regio is ongetwijfeld De Vooruit.

De firma kende zijn oorsprong in België en breidde heel snel daarna uit naar andere landen. Momenteel zijn ze ook reeds actief in Nederland, Groot-Brittannië, Luxemburg en Zwitserland.

... En toen kwam de website.

Op de productpagina zie je dat de software rekening houdt met alle aspecten die bij het plannen van een event komen kijken. Zo biedt het pakket toegang aan een onbeperkt aantal gebruikers, maar behou je ook het overzicht over je budget, de planning van je personeel, materiaal, catering....

Dankzij de opslag in de cloud kan je overal aan de slag met dit programma, wat uiteraard handig is tijdens een event. Evaluatie na het event is een fluitje van een cent dankzij de voorziene rapportagetool.

Yesplan denkt mee met elk bedrijf. Zo ontwikkelden ze niet voor elke toepassing een aparte tool, maar geloven ze in de kracht van integraties via een API met je bestaande boekhoudprogramma, CRM-systeem of evenementregistratie. Dat zorgt ervoor dat dit pakket voor elk bedrijf interessant kan zijn.

Wil je kennis maken met Yesplan en zien wat ze voor jou kunnen betekenen? Of heb je nieuwe werknemers die aan de slag willen met Yesplan? Op geregelde tijdstippen worden er Webinars georganiseerd die je aan de slag helpen.

Nog steeds niet overtuigd van de kracht van Yesplan? Op de blogpagina vind je testimonials en diverse gerelateerde blogberichten die voor dat laatste duwtje in de rug kunnen zorgen.

Heb jij ook een uitdagend idee dat je verder wil uitwerken? Contacteer ons vrijblijvend voor meer informatie.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons