Expertises

Onze expertises

Waar we goed in zijn

UI/UX

UI/UX

User Interface en User Experience: een gebruiksvriendelijke structuur met een bijpassend design.

Lees meer over UI/UX
Strategie & Consulting

Strategie & Consulting

Samen bouwen aan jouw online langetermijnverhaal.

Lees meer over Strategie & Consulting
Development

Development

Schaalbare digitale oplossingen die meegroeien met je bedrijf.

Lees meer over Development
Digitale Marketing

Digitale Marketing

Een technisch correcte website en sprekende campagnes.

Lees meer over Digitale Marketing

Proces

Zo werken wij

 1. Briefing & kennismaking

  Als strategisch webbureau ondersteunen we bedrijven in hun online transformatie op vlak van strategie, webontwikkeling en digitale marketing. Van bij het begin gaan onze experts een dialoog aan om een goed beeld te vormen van de wensen en noden van het project.

 2. Audits en voortrajecten

  Bij Code d'Or denken we mee met onze klanten en ondersteunen hen in hun zoektocht naar een goede online strategie en identiteit. Een audit of voortraject helpt zowel ons als de klant om een visie vast te leggen waar men naartoe wil en wat de criteria zijn voor een geslaagd project.

 3. Offerte met planning en lastenboek

  Op basis van briefing en/of audits en voortrajecten stellen onze experts een offerte samen, vergezeld van een tentative planning en indien nodig een lastenboek. Een finale planning kan uiteraard pas gemaakt worden eens de offerte goedgekeurd is maar door de tentative planning krijgt de klant een idee van doorlooptijd van het project.

 4. Mijlpalen en oplevermomenten

  Bij de planning worden in samenspraak met de klant mijlpalen en oplever-momenten gedefinieerd. Het team werkt naar die momenten toe en houdt via de PM de klant op de hoogte wanneer een nieuwe mijlpaal nadert.

 5. Overdracht en testing per onderdeel

  Elk uitgewerkt onderdeel zal door onze experten grondig getest worden alvorens op te leveren aan de klant. Door onze nauwe samenwerking intern zullen ook meerdere collega's bij Code d'Or het geheel testen en indien nodig feedback geven. Een project zit nooit bij één persoon, maar wordt door het team gedragen. In een testomgeving kan de klant elke oplevering volgen en testen.

 6. Deployment

  Na een finale goedkeuring van alle partijen intern en extern start de finale oplevering van het project. Voor een website is dit het deployen naar de live omgeving, voor een marketingcampagne is dat het lanceren ervan. Het team zorgt samen voor een goede launch en monitort het geheel grondig. Eens het project opgeleverd is wordt zowel intern als met de klant een debrief gehouden en eventueel verdere stappen besproken.

 7. Stand-by modus voor support

  Eens een project opgeleverd is blijft Code d'Or stand-by om te monitoren dat alles goed loopt. Dit zowel voor marketing inspanningen als websites die live gaan. Een opgeleverd product betekent niet het einde van onze samenwerking.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief