Buzzi.Space

Innovatief akoestisch meubilair

Website
Website bekijken
Buzzi.Space

Innovatief akoestisch meubilair

Website

Briefing

BuzziSpace maakt innovatief en akoestisch meubilair dat kantoren van hier tot in Silicon Valley siert. Lampenkappen die de conversatie dempen, speelse akoestische zitelementen en wollige geluiddichte cocons waarin je concentratie intact blijft. Ze vallen om de haverklap in de prijzen en hun wereldwijde dealerlijst is langer dan je bucketlist met reizen. Voor hen bouwden we een website die klanten in elke uithoek van de wereld onmiddellijk voorziet van erg uitgebreide documentatie over hun producten en inspiratie biedt aan architecten en ontwerpers.

Wat deden we?

Veel partijen, één doel

Een uitgebreide website, dat verdient een team aan talenten en experten die naadloos samenwerken. Het team van BuzziSpace boog zich samen met Wim Walraevens van Craftzing over de strategische beslissingen en haalde de juiste partners aan boord. De Entourage mocht het design op zijn conto schrijven, net als de wireframes en de code voor de front-end. Om alle productinformatie elk uur netjes wereldwijd te updaten rekenden we dan weer op CTAC die alle productdata uit inRiver op een structurele manier aanlevert, waarna wij die handig weer oppikken. En wij? Wij deden alles wat je niet ziet: back-end development en de API voor de front-end.

Veel partijen aan tafel betekent vaak lange, omslachtige wegen naar het einddoel. Niet zo met dit project, waarin we investeerden in een intensief voortraject om alle neuzen in dezelfde richting te krijgen. Gevolg: een kwalitatief topproduct, waar elke partij achter staat.

"Het moment dat je merkt dat alle teams met de neus in dezelfde richting staan, en dat alle puzzelstukjes na al die maanden perfect in elkaar vallen — daar kan ik oprecht gelukkig van worden."

Peter Michiels - Digital project manager BuzziSpace

Kennis delen in handige brokken informatie

De BuzziSpace website biedt klanten een handig overzicht van alle producten en varianten, ingedeeld in twee categorieën: een klassieke zoekfunctie op type product (‘tafels’ of ‘booths’) of waarin je meteen een oplossing vindt voor je probleem (‘achtergrondgeluid’). Per product vind je meteen alle technische info, plus een handige downloadbare handleiding om de producten te installeren.

Andere pagina’s bieden BuzziSpace de kans om hun diepgaande expertise over hun vak te delen. Je leert er alles over noise reduction (weetje: een espresso zetten is lastiger voor je oren dan een televisie die ergens staat te blèren). Die meer technische info wordt aangevuld met inspirerende cases, verhalen over lopende projecten en aankondigingen van events waar je BuzziSpace kan vinden.

Primeur voor page architect

De website van BuzziSpace is de eerste die we opleverden met Page Architect, onze gloednieuwe tool om pagina’s flexibel te kunnen opbouwen, waarvan we elk legoblokje eigenhandig bouwden. Dit nieuwe systeem biedt ons de mogelijkheid om nog veel breder te gaan customizen, met blokjes allerhande die we koppelen aan de velden die je nodig hebt. Heel erg flexibel en gebruiksvriendelijk dus. Het bewijs: de BuzziSpace site loopt op rolletjes, zowel front- als back-end.

There's no such thing as too much information

Het is te zeggen: niet als het om de juiste informatie gaat. We maakten het BuzziSpace klanten zo makkelijk mogelijk om echt àlles over de beschikbare producten te weten te komen. Catalogi, prijslijsten, productcertificaten… Je downloadt ze in één klik. Zelfs als je een verdeler aan de andere kant van de aardbol wil contacteren, geven we je als bezoeker de pap in de mond door meteen de juiste contactpersoon met zijn of haar gegevens op je scherm te laten verschijnen. Easy as pie, heet dat in het Engels.

Geef ons gerust een seintje indien je ons ook wil inschakelen voor webdesign, front-end en back-end ontwikkeling, online marketing en strategie.

Wil je meer weten over dit project?

Heb je een gelijkaardig project en ben je benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je er graag meer over.
Contacteer ons